Siirry sisältöön
Mimosa huvila 37
[]

Merikruunu on  meren rannalla, osana maailman kauneinta saaristoa. Merikruunu Tähdistö huvila huokuu skandinaavista tunnelmaa ja hurmaa yksilöllisyydellään.

Materiaalit on laadukkaita ja sinua odottaa valmiina jääkaapissa poreileva pullo ja lapsille oma pieni lahja. Loman kunniaksi, tottakai. Lisäksi jokainen Tähdistö huvilan vuokraaja saa Merikruunu tuotekassin jossa paljon  mielenkiintoista ja tärkeää asiaa lomailua varten. Tähdistö huviloissa on omat erittäin isot terassit ja mukavat oleskelutilat grillauspaikkoineen.

Tähdistö huvilasta on lyhyt matka rantaan jossa voi uida ja viettää päivää  rannalla katsellen purjeveneitä tai olla vaikkapa merellä pikkuveneellä, jonka saa vuokrata hotellista.

Merikruunu kylässä sijaitseva Hotel Merikruunu joka tarjoaa matkailijoille erittäin laajat palvelut aina itse leivotusta aamiaisleivästä illan viimeiseen ateriaan kuvankauniin auringonlaskun saatellessa päivän kohti seuraavaa. Voit myös ottaa piknik korin ja lasillinen shampanjaa laiturilla kuvankaunista auringonlaskua katsellen sillä Merikruunulla tämäkin on mahdollista.

Mainittakoon että kaikki hotellin ruuat tehdään alusta loppuun itse, eli herkkusuille on superherkullinen loma tiedossa. 

Lisäksi Merikruunu hotelli vuokraa myös rantasaunaa sekä yläsaunaa isolla ulkoilmaporealtaalla. 

Strategisesti sijaintimme on "saariston parhaalla paikalla” sekä maantien että veneväylän päässä. 

Bussilla pääset tarvittaessa Saaristohotelli Merikruunun viereen ja tietenkin omalla veneellä. Matkailijoiden rakastetuimmat  matkailu- ja luontokohteet sekä liikunnalliset harrastuspaikat on kaikki lyhyellä etäisyydellä Merikruunulta. 

Näistä mainittakoon esim Golfkentät (Bjärkäs Golf 18-reikäinen par 3 kenttä), Kasnäs kylpylä, Bengtskärin majakka, Viikinkikeskus, yhteysalusliikenne muille saarille (finferries.com), Söderlångvikin kartano, Teijon kansallispuisto. Ja paljon muita kohteita on tarjolla, tämän lisäksi voit harrastaa saarella ainakin ratsastusta, kalastusta, pyöräilyä, uintia, melontaa, unohtamatta aivan lumoavan kauniita kävely- ja luontopolkuja. 

Tähdistö huviloiden tuotekassi ja upea saaristolehti jossa kaikki tärkeät tapahtumat ja aktiviteetit koko vuodeksi odottavat sinua huvilalla valmiina.

Kemiönsaari on myös aktiivinen tapahtumapaikka, näistä mainittakoon esim Baltic jazz ja viihdetarjonta muutenkin laajaa, taiteita ja kulttuuria unohtamatta. 

Lumoava saaristo aivan silmiesi edessä, tule tutustumaan maailman kauneimpaan saaristoon modernilla twistillä. Mikäli kaipaat laatua ja varustelua sekä palveluita ja aktiviteetteja, tai vain rauhoittumista omalla ulkoporeammeella ja luonnossa olemista, niin valintasi on Merikruunu ja Tähdistö huvila Mimosa!

Mansikkana pohjalla on että Merikruunu Tähdistö huvila on sallittu myös pienille eläimille (kabinettikoko), joten rakas nelijalkainen on myös menossa mukana ja meillä Merikruunulla huomioidaan karvatassut myös ravintolassa. 

Tarina kertoo että Kemiönsaarella on muinoin kulkenut Viikinkien idänreitti ja he ovat kulkiessaan katsonut reittiä tähdistön avulla. Me olemme kunnioittaneet tähdistön voimaa ja nimenneet Merikruunun Tähdistö huvilat tätä ajatellen, ja nyt tähtiä katsoessa voimme miettiä että jo Viikinkit muinoin katsoi samoja tähtiä…..

Sydämellisesti tervetuloa lumoavaan saaristoon ja ainutlaatuiseen Merikruunuu saaristokylään,  jonka historia alkaa jo vuodesta 1930!