Huvilat

Alueella on 40 laadukkaasti varusteltua modernia ja valoisaa huvilaa isoine terrasseineen. Huviloita on kahdenlaisia – 30 m² tilaihmehuviloita sekä isompia 44 m² saunallisia huviloita. Huvilat huokuvat skandinaavista tunnelmaa, ovat huippuvarusteltuja ja muodostavat loppuun asti mietityn kokonaisuuden. Osasta huviloista löytyy erikoisvarustelua, kuten poreallas ja lasitettu terassi. Kaikista 44 m2 huviloista löytyy oma sauna, ja kahdesta 30 m2 huvilasta löytyy joko puusauna tai infrapunasauna. Voit valita lähempänä rantaa sijaitsevan huvilan tai vähän ylempänä, huikeilla näköaloilla varustellun huvilan. Ilmakuva auttaa hahmottamaan huviloiden sijaintia, joista vain osa on tarjolla vuokralle. Huvilat ovat yksityisessä omistuksessa, ja linkit varaussivuille löytyvät huvilakohtaisilta sivuilta. Alueella lomaillaan toisten rauhaa kunnioittaen, eikä alue sovellu bileporukoille.

Merikruunun palvelut

Merikruunun aluetta operoi 30-luvulla rakennettu entinen täysihoitola – Hotel Merikruunu, jonka kaikki palvelut ovat vuokraajan käytössä. Hotelli tarjoaa täydet ravintola- ja aamiaispalvelut ja sen alakerrasta löytyy myös kodikas pubi. Rannassa sijaitsevat vierasvenelaituri sekä hotellista varattava rantasauna ja hotellin takana on uusi isolla poreammeella varustettu vuokrasauna.

Sijainti

Saaristohuvilat sijaitsevat huippupaikalla tien ja veneväylän varrella; myös bussipysäkki löytyy läheltä. Saaristokylästä on lyhyt matka kaikkialle. Noin 20 minuutin ajomatkan päässä on Kasnäsin satama, josta löytyy mm. kylpylä ulkoaltaineen ja josta pääsee lautalla/lossilla upeisiin saaristokohteisiin. Taalintehdas on vain 5 minuutin päässä, samoin kuin kaunis Söderlångvikin kartano/museo valtavine omenapuutarhoineen. Jos pidät golfin pelaamisesta, lähin golfkenttä, Bjärkas Golf, on 15 minuutin päässä. Alueelta voi myös tehdä päiväretkiä useisiin hienoihin kohteisiin, kuten esimerkiksi Västanfjärdiin, Mathildedaliin, Perniöön, Örön linnasaarelle, Hiittisten saarelle ja Högsåraan.