Siirry sisältöön

Kolmikko kaiken takana - Turo, Make ja Suski

Turo: Pitkän linjan keittiöammattilainen joka valmistui kokiksi -90-luvulla ja on toiminut ammatissaan lukuisissa ravintoloissa tästä lähtien. On ykkösvalinta, kun haetaan kaveria vaikeisiin projekteihin jossa ravintolat laitetaan toimimaan kunnolla.

"Turon parhaisiin puoliin kuuluu ehdottomasti erehtymätön makuaisti, tunnollisuus, ahkeruus ja into lähteä mukaan uusiin projekteihin."

Make

Laivaston jälkeen ravintolakoulu Perhoon, josta Haaga Instituutin kautta keittiömestarina kohti maailman ravintoloita kokemuksia ja ammattitaitoa kehittämään. Eli on kierretty ja nähty maailmaa ja näin se oppi parhaiten näppeihin jää. Rentous jolla Make kiireenkin keskellä hommat hoitaa, tulee sisäisestä tiedosta, että hommat on täysin hallussa.

"Äärimmäisen hyvä yhteistyökumppani, ideapankki ja joka on valmis myös kokeilemaan kaikkea uutta ja vie loppuun asti asiat jotka aloittaa"

Suski

Moniosaaja jolla sekä kaupallinen että luova koulutus, toiminut ravintola-alalla parisenkymmentä vuotta  ja myös esimiestehtävissä, yrittäjä - ja palveluhenkinen sormenpäitään myöten.

"Omaa järjettömän tahdonvoiman ja sinnikkyyden, kykenee vetämään itsensä  äärirajoille saavuttaakseen tavoitteensa sekä sopivasti sekopää, tarvittaessa hillitty ja raudanluja ammattilainen"

Yhteenhitsautunut porukka

Olemme toistemme kanssa tekemisissä äärimmäisen paljon. Meidän keskinäisen perheen kliimaksi on huumori, heittäytyminen, tahto, luovuus ja ennen kaikkea lupa olla juuri sellainen, kun olet. Meitä yhdistää kalastus, josta haaveilemme oikeastaan aina yhdessä töissä ollessamme.

Turo toisinaan toimii tuomarina, kun Make ja Suski aloittavat jonkun omasta mielestään, niin hauskan kilpailun, esim. musavisailun, josta ei loppua meinaa syntyä.

Ennen Hotelli Merikruunun yrittäjyyden alkua, tämä kolmikko on kerennyt pyörittämään yhdessä 800 metrin päässä sijaitsevaa Road Cafe Yttistä, jonka matka jatkuu Merikruunun ohella tällä jengillä. 

Tulkaa moikkaamaan, täällä ollaan juuri teitä varten!