Restaurang Merikruunu serverar utsökt mat gjord på lokala råvaror.

Välkommen att njuta av god mat och en härlig atmosfär!

Restaurang Merikruunu öppettider

Lördag 13-20

Söndag 13 - 18

Pub UnderBar öppettider

Ons och tors 16 - 21

fre 16 - 23

Lör 13 - 01

Sön 13 - 21

Du kan få mat från puben under öppettiderna!

Bordsbokningar

Mindre grupper är välkomna att njuta av den goda maten och atmosfären med eller utan reservation. Observera att om du gör en bokning på detta sätt kan vår personal ordna ett bord åt dig i den stämningsfulla puben UnderBar, på restaurangsidan eller om du föredrar ett eget lugnt skåp kan våra servitörer gärna ordna det åt dig om bokningarna tillåter det.

För bokningar med färre än 8 personer ber vi fortfarande att ni meddelar oss i god tid, antingen genom att skicka ett e-postmeddelande till info@hotelmerikruunu.fi eller ringa 0503805672.

För stora grupper (över 8 personer) bör förfrågningar och offerter skickas via e-post till info@hotelmerikruunu.fi.

För grupper erbjuder vi alltid ett i förväg planerat förslag med hänsyn till särskilda kostbehov. I detta fall, om gruppstorleken överstiger 8 personer, kräver vi en kontakt 7 dagar före ankomst.

Restaurangens stora sal kan också bokas helt och hållet för privata och företagsevenemang.

Vi kan också boka Road Cafe Bistro & Bar Yttis, mindre än en kilometer bort, där du kan njuta av atmosfären i en 100 år gammal skola med sjöutsikt och fullständig avskildhet. Yttis kan bokas mellan september och april för dessa evenemang.

Kontakta susanna.nyman@hotelmerikruunu.fi direkt i dessa fall och låt oss tillsammans diskutera hur vi kan vara en del av en dag som betyder så mycket för er.