Siirry sisältöön
Saaristohuvilat Merikruunu
[]

Saaristohuvilat Merikruunu

Alueella on 40 laadukkaasti varusteltua modernia ja valoisaa huvilaa isoine terrasseineen.

Huviloita on kahdenlaisia – 30 m² tilaihmehuviloita sekä isompia 44 m² saunallisia huviloita.

Huvilat huokuvat skandinaavista tunnelmaa, ovat huippuvarusteltuja ja muodostavat loppuunasti mietityn kokonaisuuden. Osasta huviloista löytyy erikoisvarustelua, kuten poreallas ja lasitettu terassi. Kaikista 44 m2 huviloista löytyy oma sauna, ja kahdesta 30 m2 huvilasta löytyy joko puusauna tai infrapunasauna. Voit valita lähempänä rantaa sijaitsevan huvilan tai vähän ylempänä, huikeilla näköaloilla varustellun huvilan. Ilmakuva auttaa hahmottamaan huviloiden sijaintia, joista vain osa on tarjolla vuokralle. Huvilat ovat yksityisessä omistuksessa, ja alueella lomaillaan toisten rauhaa kunnioittaen, eikä alue sovellu bileporukoille.

Tutustu huviloihimme Visitkimitoon-sivustolla, josta löydät myös linkit varaussivuille https://www.visitkimitoon.fi/fi/maku-ja-majoituselamykset/monipuoliset-majoituspaikat/saaristohuvilat-merikruunu/

Merikruunun palvelut

Merikruunun aluetta operoi 30-luvulla rakennettu entinen täysihoitola – Hotel Merikruunu, jonka kaikki palvelut ovat vuokraajan käytössä. Hotelli tarjoaa täydet ravintola- ja aamiaispalvelut ja sen alakerrasta löytyy myös kodikas pubi. Rannassa sijaitsevat vierasvenelaituri sekä hotellista varattava rantasauna.